środa, 17 czerwca 2020

Krem z kaszy jaglanej i masła orzechowego

Kto lubi kaszę jaglaną i masło orzechowe to polecam taki deser. Jest to super połączenie. Taki deser możemy przygotować w pół godzinki. Na słodkie śniadanie, na zdrową przekąskę czy podwieczorek. Nam bardzo smakowało. Polecam. Zróbcie. Będzie pysznie.








Potrzebujemy:
10 dag kaszy jaglanej
4 kopiaste łyżki masła orzechowego
1 łyżka miodu prawdziwego
sok z cytryny według uznania

Wykonanie pysznego kremu jaglanego:

1. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu, ugotowaną dokładnie studzimy.

2. Dodajemy do niej miód, sok z cytryny i masło orzechowe, następnie za pomocą blendera miksujemy na gładki mus.

3. Tak wykonana kasza jest gotowa do podania. Smacznego życzę.

Moje rady:
Z przepisu wychodzi 4 porcje.

2 komentarze:

  1. Pyszności ;) uwielbiam takie desery. Zdjęcia jeszcze bardziej zachęcają do skosztowania. Bardzo mi się podobają :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję bardzo za miły komentarz :) Polecam taki deser :)

      Usuń